middagstipset
Italienska köttbullar i tomatsås.
4 pers.
Passeradtomat 700 gram
500g. köttfärs
1 ägg
1 st. lök
2 msk parmesanost
ströbröd 3 msk
3 vitlöksklyftor
2 tsk torkad oregano
salt & peppar
Blanda färsen med salt & peppar efter smak. Ägg, ströbröd, vitlök, oregano, parmesan och lök.
Forma bullarna och sätt i frysen i ca: 10 min.
Gör tomatsåsen med lök, vitlök, oregano stek detta i olivolja i 10 min, sen i med passerad tomat, låt koka i 10 min till, sen i med köttbullarna i ca: 20 min. nam nam nam:)
Slutresultatet, servera med lite sallad, strö över lite parmesan och kanske en god bira att dricka till ;)
Kommentarer
Postat av: Anonym
mmmm.....det ser mumsigt ut.Säg bara till när du vill bjuda dina kära svärföräldrar på middag, jag lovar att vi kommer...:-)
Trackback